Team en vrijwilligers

De organisatie van Festival Op de grens ligt in handen van een kernteam dat wordt ondersteund door een groep enthousiaste vrijwilligers. We kunnen overigens altijd extra handjes gebruiken; scroll naar beneden als je interesse hebt om je aan te melden als vrijwilliger. De Stichting Op de grens wordt verder bestuurd door een voorzitter, secretaris en penningmeester. Voor de functie van secretaris is op dit moment een vacature, zie helemaal onderaan deze pagina.

 

Word vrijwilliger
Onze verschillende teams bestaan uit enthousiastelingen die ons willen helpen en bovendien zichzelf willen uitdagen en ontwikkelen. Ervaring is dus geen pré. Het gaat om functies waarbij je in de voorbereidingen meehelpt en om functies waarbij je tijdens het festival zelf taken uitvoert.

Interesse?

Alle functies zijn dus vrijwillig, maar je krijgt er – naast een bak aan ervaring – een hoop voor terug. Zo sta je tijdens het festival een weekend lang tussen voorstellingen, artiesten, bezoekers en leuke collega’s. Je eten en drinken worden verzorgd, je ziet gratis voorstellingen (indien het werk het toelaat en mits niet uitverkocht), krijgt een toffe festivaloutfit in bruikleen en sluit de dag af met gezellige borrels met je festivalcollega’s. Hier lees je meer over de verschillende vrijwilligersprofielen.

Heb je interesse? Vud dan het aanmeldformulier in of mail naar info@fodg.nl en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat.

Bestuur 

Voorzitter

Ben Cartens

Penningmeester

Simone Kort

Secretaris

Vacature