1

Lucas de Waard & Oscar Kocken
za 9 sep 14:00 - zo 10 sep 20:00
ZuidWest-tent
9 sep
-
10 sep
Vanaf 14:00
Geweest

Bezoek deze voorstelling met een dagpas.

De eenzaamste boom ter wereld, een kind dat op een feestje Nibbitringen aan een dropveter rijgt, een filosoferende kraanmachinist, een dansende clown en een blender waarmee je gesprekken voert. Ze komen allemaal voorbij in deze goudeerlijke, zwart-komische voorstelling over het grootste talent van eenzaamheid: op de meest onverwachte momenten zomaar opduiken en je naar de strot vliegen. 

In 1 onderzoeken Oscar Kocken en Lucas de Waard de vele gezichten van eenzaamheid en wat precies het verschil is met alleen zijn. Ze spitten in romans, liedjes, de Quest en hun eigen leven. 1 is hartverwarmend en hartverscheurend verteltheater, universeel en persoonlijk, melancholisch en hoopvol. 

www.lucasdewaard.nl 
www.oscarkocken.nl

Dagpas
Bezoek 1 met een dagpas voor zaterdag 9 september of zondag 10 september. Scroll naar beneden voor meer informatie over de dagpas.

Speeltijden
za 9 sep 14.00 | 16.00 | 18.45 | 20.15 uur
zo 10 sep 14.00 | 15.45 | 17.30 | 19.30 uur

Over Lucas en Oscar
Oscar Kocken schreef voor Spijkers Met Koppen (NPO Radio 2), presenteert talkshows en podcasts en stond samen met Patrick Nederkoorn eerder op Festival Op de grens met de voorstelling Zomaargasten. Lucas de Waard maakte de muzikale vertelvoorstelling Stil Leven, presenteerde De Waard en zijn Gasten, is werkzaam als scenarist voor televisie en musical en schreef de romans De Kamers, Kraaien Tellen en Bast.

Dagpas
Dit jaar maken we je bezoek aan FODG nog makkelijker. Geen gedoe meer met losse tickets voor elke voorstelling maar gewoon een dagpas die toegang geeft tot alle voorstellingen op één festivaldag. De cafétheatervoorstellingen en een aantal straattheateracts zijn sowieso al gratis. Alle andere voorstellingen, waaronder deze, kun je dus bezoeken met je dagpas. Kinderen en jongeren tot 18 jaar betalen een tientje per dag. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kost een dagpas € 20 per persoon per festivaldag. Klik op één van onderstaande links om je dagpas aan te schaffen:

dagpas zaterdag 9 september
dagpas zondag 10 september

Hartverscheurend mooi

Cultureel Persbureau

Credits

met dank aan: Daniëlle Zawadi, Eva van Pelt, Ilse de Graaf, Marcel Osterop en Dave Menkehorst