Dagpas 9 september 2023

za 9 sep 21:00
Festival op de Grens
9 sep
21:00
Geweest

Bezoek alle voorstellingen op zaterdag 9 september.

Met een dagpas kun je per festivaldag álle voorstellingen zien voor maar twee tientjes! Ben je jonger dan 18? Dan betaal je zelfs maar één tientje per dag.

Dit jaar maken we je bezoek aan FODG nog makkelijker. Geen gedoe meer met losse tickets voor elke voorstelling maar gewoon een dagpas die toegang geeft tot alle voorstellingen op één festivaldag. De cafétheatervoorstellingen en een aantal straattheateracts zijn sowieso al vrij toegankelijk. Alle andere voorstellingen kun je dus bezoeken met je dagpas. Wil je bijvoorbeeld op zaterdag naar ons festival komen en zoveel mogelijk zien? Schaf dan een dagpas aan voor zaterdag 9 september à € 20. En ben je jonger dan 18, dan betaal je slechts € 10. 

Persoonsgebonden en reserveren niet nodig
De dagpas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Als je op 9 of 10 september op het festivalterrein aankomt, wissel je je dagpas om voor een polsbandje. Dit kan bij het kassapunt op de Markt of bij de kaartcontrole bij de eerste voorstelling die je bezoekt. Reserveren voor voorstellingen is met je dagpas niet nodig. Bekijk het programmaoverzicht op de website of het blokkenschema voor de aanvangstijden en locaties van voorstellingen. Alle voorstellingen die vallen onder de dagpas, zijn meerdere keren te zien. 

Samenwerking met De Kring
Op bepaalde vlakken werken we samen met theater De Kring, zo ook voor het betaalproces. Wanneer je je dagpas via onze website bestelt en gaat afrekenen, verschijnt dan ook De Kring in beeld als rekeninghouder.